Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 500 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, tagliato a tocchi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 10 fili di erba cipollina fresca tritati
- 1 tuorlo
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di salmone affumicato a pezzi
- crostini di pane, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 726 kJ / 173 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Insalata russa allo yogurt
1h
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 Min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 godz.
Vitello tonnato
24h 45min
Crema di burrata con verdure
1 Std. 5 Min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Insalata di cozze e salsa al lime
40 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20 min
Patè al formaggio di capra
10min
Cappon magro
4h 30min
Agnolotti al brasato
3 godz.