Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort

Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
24 pezzi

Składniki

  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di uva passa
  • 60 g di pinoli
  • 400 g di spinaci freschi in foglia
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di formaggio Roquefort a pezzi
  • 1 pacchetto di pasta fillo
  • 50 g di burro fuso
  • 1 uovo sbattuto
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo (opcjonalnie)
    1 cucchiaio di semi di papavero
  • 50 - 80 g di formaggio fresco spalmabile

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 118 kcal / 494 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 10.05 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 0.85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...