Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
TM6 TM5

Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi

4.6 (38 ocen)

Składniki

  • olio extravergine di oliva q.b. per oliare
  • 100 g di Emmental a pezzi
  • 2 cipollotti a pezzi (30 g)
  • 50 g di pomodori secchi a pezzi metà
  • 4 uova
  • 70 g di farina
  • 200 g di latte
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 12 fette di prosciutto crudo
  • ½ mazzetto di erba cipollina fresca, sminuzzata

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
760 kJ / 181 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy