
Urządzenia i Akcesoria
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
12 pezzi
Składniki
-
olio extravergine di oliva q.b. per oliare
-
100 g di Emmental a pezzi
-
2 cipollotti a pezzi (30 g)
-
50 g di pomodori secchi a pezzi metà
-
4 uova
-
70 g di farina
-
200 g di latte
-
¼ di cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe macinato
-
12 fette di prosciutto crudo
-
½ mazzetto di erba cipollina fresca sminuzzata
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
181 kcal /
760 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy