Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 8 foglie di menta, lavate
- 10 g di erba cipollina fresca
- 130 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di ricotta e pesche
45min
Panna ai funghi (senza lattosio)
20 min
Torta zucchine e pinoli
50min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Pesto di prezzemolo
10 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 Min
Dolce all'ananas in vasetto al vapore
1ωρ. 5 λεπτ.
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1h 40min
Gnocchi alle mandorle
1h 40min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min
Penne al sedano
30 Min