Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 70 g di zucchero di canna
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di Whisky
- 1 cucchiaio di sale
- 1 cucchiaino raso di cumino in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3376 kJ / 807 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 79.3 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Uova filanti
15 Min
Spiedini di pane a vapore farciti
3 godz. 25 min
Polpette danesi
50min
Marinatura alla birra
15 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 Min
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Penne risottate alla vodka
35 Min
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 min
Moscow mule
10 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25min