Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut-Kartoffel-Puffer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g)1 Dose
-
Kartoffeln in Stücken600 g
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Eier (Kl. M)2
-
Salz1 TL
-
Öl10 EL
-
Saure Sahne250 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen4 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Białko
9 g
Kalorie
2135 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 min
Rote Brötchen aus dem Varoma®
2 godz. 10 min
Bohnen-Kräuter-Aufstrich
30 min
Sauerkraut-Schnecken
1 godz. 45 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 godz. 25 min
Pilzfrikadellen
25 min
Reisbällchen
25 min
Blumenkohl-Puffer
30 min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 godz.
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1 godz. 20 min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20 min