Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Kürbiskerne
- 10 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 12 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 TL Fleur de Sel
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Chiliflocken
- 1 TL brauner Zucker
- 650 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
lub ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Schweinenacken, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), gewaschen
- 10 g Balsamico, hell
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1412 kJ / 337 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 Min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40 Min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1h
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40 Min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Italienischer Gemüsetopf
10h
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 Min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min
Bunte Bohnensuppe
50 Min