Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo en pepitoria
45 dk
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 dk
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1sa
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 dk
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 dk
Menú: Bullabesa
1 Std. 5 Min
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9u. 15min
Caldereta de cordero
50 dk
Sorbete de pétalos de rosa
5 menit
Áspic de verduras y huevo
4sa
Cocido francés (Pot-au-feu)
1h 15min
Salsa bearnesa
15 Min