Estofado de cordero con hinojo

Estofado de cordero con hinojo

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
  • 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
  • 750 g de agua
  • 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 palo de canela pequeño
  • ¼ cucharadita de semillas de hinojo
  • 1 cucharada de zumo de limón

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 283 kcal / 1183 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...