Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30min
Puré de patata y verduras
45min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1 Std.
Salsa vizcaína
40min
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45min
Áspic de verduras y huevo
4h
Arroz pilaf con frutos rojos
45min
Pollo asado con tapenade y pure de patata con cebollas caramelizadas
2h 15min
Pak choi salteado
10 Min
Caldereta de cordero
50min