Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 6 filetes de solomillo de ternera (en medallones de 1 cm de grosor)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 881 kJ / 210 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Pechugas a la provenzal con guisantes y tomatitos para dos
20 Min
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30 Min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35 Min
Patatas al vapor
30 Min
Pollo a las hierbas con verduras al vapor para dos
45 Min
Salmón a la sal con patatas al vapor
1 Std.
Pez espada al aroma de mostaza
30 Min
Tallarines de sepia en ensalada para dos
20 Min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 Min
Lasaña de berenjena y marisco con vinagreta de langostinos para dos
35 Min
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20 Min