Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 6 filetes de solomillo de ternera (en medallones de 1 cm de grosor)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 881 kJ / 210 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza al vapor de almejas
30 min
Merluza con patatas
40min
Pechugas a la provenzal con guisantes y tomatitos para dos
20 min
Verduras y pavo al vapor
30 min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Tortellini de carne en caldo
1h 15min
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3h
Estofado de ternera con tortellini
1h
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1h
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20 min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min