Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean pasta salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
roasted cashews160 g
-
olive oil plus extra for covering the dip (see Tips)60 - 80 g
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tbsp
Salad
-
water for cooling
-
eggs3
-
farfalle pasta (bow tie pasta)250 g
-
olive oil2 tbsp
-
marinated artichoke hearts drained and cut into halves200 g
-
rocket or fresh spinach leaves30 g
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
pitted Kalamata olives cut into halves50 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
2452 kJ /
584 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Broccoli salad
10 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Penne and vegetables
35 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min