Urządzenia i Akcesoria
Kalamata Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to Basics
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tzatziki
20 min
Guacamole
5 min
Mayonnaise
5 min
Basil Pesto
10 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Spanish Rice
30 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Base
40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min