Urządzenia i Akcesoria
Kalamata Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to Basics
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Almond Dip
10 min
Mushroom Risotto
30 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Basil Pesto
10 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min