Urządzenia i Akcesoria
Kalamata Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to Basics
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Basil Pesto
10 min
Marinara Sauce
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min