Mini Crab cakes with Cilantro Pesto

Mini Crab cakes with Cilantro Pesto

4.2 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pieces

Składniki

Crab Cakes
  • yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces
    2 ½ oz
  • green onions cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • thyme leaves only
    10 sprigs
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained
    12 oz
  • bread crumbs
    3 oz
  • sour cream
    1 oz
  • large egg
    1
Cilantro Sauce
  • cilantro leaves
    ½ oz
  • mint leaves
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • jalapeño pepper stem and seeds removed
    1
  • avocado
    2 ½ oz
  • coconut cream
    2 ½ oz
  • lime juice
    1 tbsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • sugar (opcjonalnie)
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • vegetable oil to fry
    3 - 4 tbsp

Wartości odżywcze na 1 pieces

Kalorie 59 kcal / 246 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...