Urządzenia i Akcesoria
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pieces
Składniki
Crab Cakes
-
yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces2 ½ oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
thyme leaves only10 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained12 oz
-
bread crumbs3 oz
-
sour cream1 oz
-
large egg1
Cilantro Sauce
-
cilantro leaves½ oz
-
mint leaves½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
avocado2 ½ oz
-
coconut cream2 ½ oz
-
lime juice1 tbsp
-
ground cumin¼ tsp
-
sugar (opcjonalnie)¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
vegetable oil to fry3 - 4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
1.7 g
Kalorie
246 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Kalamata Tapenade
5min
Crab Cakes
1h 35min