Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 oz
Składniki
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
554.2 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
961.4 kJ /
229.8 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Guacamole
5 min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Shrimp Mousse
35 min
White Fish Salad
35 min
Citrus Margarita
10 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Cioppino
55 min
Tortilla Soup
25 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min