Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz fresh parsley
- 1 oz lemon juice
- 1 can tuna, in oil (approx. 12 oz), drained
- 1 anchovy fillet
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 oz mascarpone
- 1 oz pitted black olives
- ½ oz capers, drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 4 oz
- Kalorie
- 961.4 kJ / 229.8 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 554.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cream of Asparagus Soup
15 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Gerbeaud Cakes
1 Std. 20 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Artichoke Heart Bruschetta
30 Min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Grisons Barley Soup
55 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Beet Salad
15 min
Beet Hummus
20 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min