Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 oz
Składniki
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
554.2 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
961.4 kJ /
229.8 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Green Shakshuka
40min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Yam Gratin
30min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Shrimp Scampi
40min
Baba Ghanoush
1h 30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min