Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 oz
Składniki
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
554.2 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
961.4 kJ /
229.8 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
10 min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Guacamole (TM5 Metric)
5 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min