Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cubed (¾ in.)2 oz
-
pistachio nuts, unsalted shelled, peeled1 - 2 oz
-
pine nuts1 - 2 oz
-
slivered almonds1 - 2 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cauliflower broken into florets (1 in.)24 ½ - 26 ½ oz
-
garlic cloves2
-
green onions roots removed and quartered4
-
fresh parsley leaves only, divided4 sprigs
-
cilantro leaves only (approx. 0.5 oz), divided4 sprigs
-
fresh mushrooms thinly sliced7 oz
-
white wine1 oz
-
water17 ½ oz
-
yams cubed (approx. ¾ in.)10 ½ oz
-
currants2 oz
-
fresh baby spinach leaves only, lightly chopped3 oz
-
soft dried apricots thinly sliced (approx. 3 oz)12
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
424.5 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1996.7 kJ /
477.2 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
15.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1u.
Barley and Tomato Salad
45min
Purple Cauliflower Soup
25min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Mushroom Risotto
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1u.
Barley and Lentil Radicchio Salad
1u. 25min
Focaccia with Onions
1u. 30min