Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cubed (¾ in.)2 oz
-
pistachio nuts, unsalted shelled, peeled1 - 2 oz
-
pine nuts1 - 2 oz
-
slivered almonds1 - 2 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cauliflower broken into florets (1 in.)24 ½ - 26 ½ oz
-
garlic cloves2
-
green onions roots removed and quartered4
-
fresh parsley leaves only, divided4 sprigs
-
cilantro leaves only (approx. 0.5 oz), divided4 sprigs
-
fresh mushrooms thinly sliced7 oz
-
white wine1 oz
-
water17 ½ oz
-
yams cubed (approx. ¾ in.)10 ½ oz
-
currants2 oz
-
fresh baby spinach leaves only, lightly chopped3 oz
-
soft dried apricots thinly sliced (approx. 3 oz)12
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
424.5 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1996.7 kJ /
477.2 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
15.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min