Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)

Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 32 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

  • di noci di macadamia ammollate in acqua per 12 ore
    200 g
  • di olio di cocco
    3 cucchiaini
  • di kefir di cocco
    90 g
  • di scalogno
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • fili di erba cipollina fresca tritati
    2 - 3
  • di noci pecan tostate
    60 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 275 kcal / 1156 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...