
Urządzenia i Akcesoria
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di latte intero250 g
-
di panna fresca liquida250 g
-
di fiori di lavanda freschi o secchi1 cucchiaio
-
di zucchero150 g
-
tuorli d'uovo5
-
di frumina (amido di frumento)30 g
-
di cioccolato fondente a pezzi200 g
-
di burro di arachidi1 cucchiaio
-
di corn flakes200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
969 kcal /
4054 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
120 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mirko Ronzoni
10 Przepisów
Włochy
Włochy