Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
TM5 TM31 TM6

Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 30 g di zucchero
  • 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate + q.b.
  • 100 g di acqua
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 8 fette di pane abbrustolito
  • 60 g di mozzarelle ciliegina

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
985.4 kJ / 235.5 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
27.3 g
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy