
Urządzenia i Akcesoria
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
di zucchero30 g
-
foglie di basilico fresche lavate e asciugate + q.b.4
-
di acqua100 g
-
di passata di pomodoro500 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe1 pizzico
-
di amido di mais (maizena)1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
fette di pane abbrustolito8
-
di mozzarelle ciliegina60 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
235.5 kcal /
985.4 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Brivido salato
5 Przepisów
Włochy
Włochy