Crumble di albicocche (senza glutine)

Crumble di albicocche (senza glutine)

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

  • di burro congelato, a pezzi, + q.b. per imburrare
    g
  • di albicocche in scatola (peso netto), sgocciolate e a pezzi
    720 g
  • di zucchero grezzo
    120 g
  • di Rum scuro
    20 g
  • di nocciole sgusciate
    100 g
  • di mandorle pelate
    100 g
  • di burro congelato, a pezzi
    100 g
  • di amido di mais
    100 g
  • di zucchero vanigliato, fatto in casa
    10 g
  • di cannella in polvere
    ¼ cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 412 kcal / 1725 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...