Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di salvia fresca, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 10 g di aceto di vino rosso
- ½ limone, il succo spemuto fresco
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 400 g di acqua
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1 Std. 30 Min
Fagioli in agrodolce
35 Min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3h
Cous cous invernale
45 Min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 Min
Cheesecake salata alle fragole
2h
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 Std.
Zuppa di pane nero
30 Min
Blinis con salmone
1 Std.
Goulash di pollo
2sa 15 dk
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2sa 15 dk
Pollo alla birra con verdure
1 Std.