![Involtini mare e monti Involtini mare e monti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FFA5992B-5D7B-4C73-B314-2B2AB46B11F1/Derivates/116730A6-C508-4014-8605-1B8AF9BF9223.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Involtini di spigola
40 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Coniglio in porchetta
1sa 20 dk
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Involtini tricolore al cartoccio
45 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Involtini di pesce spada e melanzane
1sa 20 dk
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Seppioline e gamberi gratinati
1ωρ. 10 λεπτ.
Coniglio alla mediterranea
50 Min