Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Involtini di tonno con insalata di patate
55min
Involtini di spigola
40min
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Trota alla piemontese
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h