Baccalà gratinato con spinaci e carote

Baccalà gratinato con spinaci e carote

3.6 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni

Składniki

  • di pane a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    65 g
  • di spinaci in foglia surgelati
    300 g
  • di cipolla a pezzi
    200 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di carote a pezzi
    150 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
    500 g
  • di patate a fette sottili (vedere consigli)
    300 g
  • di latte
    800 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    200 g
  • di farina
    100 g
  • di burro
    30 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 588 kcal / 2459 kJ
Białko 21.2 g
Tłuszcz 37.6 g
Węglowodany 41.4 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...