Urządzenia i Akcesoria
Tuna Fishcakes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pieces
Składniki
-
medium eggs2
-
water750 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm), rinsed600 g
-
frozen green beans100 g
-
tinned tuna, in water drained (2 x 200 g tins)300 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
mayonnaise2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
12 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min