Urządzenia i Akcesoria
Tuna Fishcakes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pieces
Składniki
-
medium eggs2
-
water750 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm), rinsed600 g
-
frozen green beans100 g
-
tinned tuna, in water drained (2 x 200 g tins)300 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
mayonnaise2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
12 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Chicken in Yoghurt
1h
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Cheeseburger Quiche
50min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Fish and Herb Parcel
35min
Courgettes with Corn
25min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min