Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Scones with Berry Chia Jam

4.5 (8 ocen)

Składniki

Berry Chia Jam

  • 400 g frozen mixed berries
  • 30 - 50 g agave syrup, to taste
  • 3 Tbsp chia seeds

Gluten-free Scones

  • 350 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
  • 1 Tbsp gluten-free baking powder
  • 1 pinch fine sea salt
  • 125 g unsalted butter, cold, diced
  • 80 g caster sugar
  • 180 g buttermilk
  • 100 g dried fruit (opcjonalnie)
  • 2 Tbsp milk, for brushing
  • 2 Tbsp Demerara sugar, for sprinkling (opcjonalnie)
  • 350 g clotted cream, for serving

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1639.1 kJ / 391.8 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
47.2 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Błonnik
5.6 g
Sód
195.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy