Urządzenia i Akcesoria
Tuna Noodle Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
water1235 g
-
fine sea salt½ tsp
-
Chinese egg noodles, dried (see tip)225 - 255 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
bread torn in pieces70 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only15 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces (approx. ½ large red pepper)100 g
-
olive oil30 g
-
milk485 g
-
plain flour30 g
-
dry white wine (e.g. Chardonnay)70 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
button mushrooms halved225 g
-
tinned tuna, in brine (drained weight)340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2251 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Special Un-Fried Rice
45 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min