Urządzenia i Akcesoria
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves onlyfresh mint leaves only2 sprigs
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1164 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Paleo Lasagne
55 min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min