
Urządzenia i Akcesoria
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di pane di segale casereccio a pezzi350 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline e i gambi10 g
-
di peperone rosso a pezzi100 g
-
spicchi di aglio3
-
di acqua800 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)550 g
-
uova4
-
di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)500 g
-
di olio di oliva10 - 15 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
428 kcal /
1790 kJ
Białko
27.5 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
42.9 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi... Baccalà
10 Przepisów
Włochy
Włochy