Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni

Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni

2.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di pane di segale casereccio a pezzi
    350 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline e i gambi
    10 g
  • di peperone rosso a pezzi
    100 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
    550 g
  • uova
    4
  • di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
    500 g
  • di olio di oliva
    10 - 15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 428 kcal / 1790 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 42.9 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...