Zuppa di crostacei e seppie

Zuppa di crostacei e seppie

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di cipolla in quarti
    80 g
  • spicchio di aglio senza anima
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
    350 g
  • di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
    200 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • astice intero (500-600 g circa)
    1
  • di pane tostato
    4 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 306 kcal / 1280 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...