Alici ripiene

Alici ripiene

3.6 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di alici fresche
    600 g
  • di acqua + q.b.
    500 g
  • di sale
    3 pizzichi
  • di mollica di pane
    40 g
  • di latte
    70 g
  • di bietole le foglie pulite
    200 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    30 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    30 g
  • spicchi di aglio a metà
    2
  • uovo
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pinoli
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 328 kcal / 1372 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...