
Urządzenia i Akcesoria
Croissant salati agli spinaci
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
16 pezzi
Składniki
Ripieno
-
30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
-
500 g di acqua
-
400 g di spinaci in foglia surgelati
-
50 g di pancetta a cubetti
-
½ spicchio di aglio
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
Impasto
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 0 + q.b.
-
90 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
186 kcal /
778 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Passione croissant
10 Przepisów
Włochy
Włochy