Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sfoglia
- 200 g di burro, freddo e a tocchetti
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
- 500 g di acqua
- 300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 11946 kJ / 2858 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 208 g
- Tłuszcz
- 210 g
- Błonnik
- 14 g
Alternatywne przepisy
Torta salata patate e cipolle
55 Min
Pasta gratinata
50 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Cheesecake ai mirtilli
5h
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min
Torta di pane salata
55 Min
Crostata salata esotica
2 godz.
Insalata di pasta con pollo e salmone
1h
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Ravioli fritti salati
1 Std. 5 Min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min