Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di fili di erba cipollina fresca interi, lavati
- 700 g di acqua
- 200 g di riso Originario
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di carote, pelate e a rondelle
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 fette di prosciutto cotto
- 2 olive nere denocciolate a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3627 kJ / 867 kcal
- Białko
- 35.7 g
- Węglowodany
- 84 g
- Tłuszcz
- 43.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Frittata con verdure
35min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Lumachine farcite
45 Min
Omini di pomodori
1h
Fantasmini
7 godz. 50 min
Cake Pops pasquali
2h
Corona di orsetti
3 godz.
Topo polpette
45 Min
Bastoncini di merluzzo con salsa di pomodoro
50min
Muffin arcobaleno
1h
Mini hamburger di tonno
3 Std. 40 Min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min