Minestra imbottita

Minestra imbottita

4.6 5 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Pasta all'uovo
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
Ripieno
  • 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
    200 g di stracchino, a pezzi
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • brodo di carne

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 432 kcal / 1807 kJ
Białko 27.3 g
Tłuszcz 18.9 g
Węglowodany 40.6 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...