Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
lub 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27.3 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Minestra di patate
50min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Pastina da minestra
10min
Tortellini in brodo
1h 20min
Pastaragia
25 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Zuppa di latte
30 min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Palline di ricotta in brodo
1h 15min
Torta di tagliolini
4 godz.
Cappelletti reggiani
2 godz.
Gnocchi al sugo di anatra
2 godz.