Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de lait, cru (voir "Conseil(s)")
- 7 - 10 gouttes de présure
-
120
g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
lub café froid
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670.3 kJ / 159.3 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1h 15min
Riz au lait
1 Std.
Œufs au lait au caramel
55min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Semoule au chocolat
50 Min
Broyé du poitou
2 Std.
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6h 45min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1 Std. 20 Min
Œufs au lait
50 Min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Semoule au lait d'amande
2h 15min