Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron vert, zeste et jus
- 400 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 3 feuilles de basilic frais, hachées, et quelques feuilles pour le dressage
- 800 g de melon, frais ou surgelé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 475 kJ / 112 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Soupe de melon au marsala
2 godz. 10 min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min