Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 1 bulbe de fenouil, coupé en huit
- 50 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 25 g de beurre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 1 citron jaune non traité
- 2 dos de cabillaud
- 250 g de pois gourmands
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1 Std. 15 Min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Saumon et bouillon, nouilles aux courgettes
40 min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35min
Filets de poulet marinés huile d'olive-citron vert-basilic
1 Std. 15 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35min
Cabillaud au kombu, quinoa aux légumes et sauce citronnée
1h
Papillotes de truite, menthe et courgettes
30 min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Pot-au-feu de la mer
1h 5min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25min