Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 1 bulbe de fenouil, coupé en huit
- 50 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 25 g de beurre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 1 citron jaune non traité
- 2 dos de cabillaud
- 250 g de pois gourmands
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Papillotes de truite, menthe et courgettes
30 Min
Papillote de saumon, sauce grenade, fondue de poireau et pommes de terre vapeur
55 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Colin farci et asperges sauce au citron
45min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35 Min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35 Min