
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brin de basilic frais effeuillé
- 2 gousses d'ail pelées et fendues en deux
- 70 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel et un peu pour assaisonner
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 400 g de tomates cerise coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2017 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 62 g