Wersje kompatybilne
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de parmesan en dés
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de pâtes sèches, type tortellini au fromage
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1207 kJ / 287 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Soupe façon couscous
40min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35min
Bouillon aux pâtes alphabet
25min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Soupe de tomates au poulet et aux pâtes
50min