Wersje kompatybilne
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de parmesan en dés
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de pâtes sèches, type tortellini au fromage
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1207 kJ / 287 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
Soupe mexicaine du placard
25 min
Soupe façon couscous
40 dk
Soupe de pâtes
35 dk
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 dk
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 dk
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 dk
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 Min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35 dk
Bouillon aux pâtes alphabet
25 min