Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cipollotto a pezzi
- 120 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 80 g di maionese
- 3 - 4 filetti di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Fagottini al cioccolato con composta di prugne (vegan)
Brak ocen
Cozze al vapore con porri e latte di cocco (TM6)
Brak ocen
Keftedes (polpette greche)
2 Std. 30 Min
Paté ai due salmoni
1h
Agliata verde
15 min
Patè al formaggio di capra
10min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Salsa ai capperi
10min