Focaccia di zucca

Focaccia di zucca

4.5 127 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
  • 190 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 425 g di farina manitoba
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 10 g di sale
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti di salvia fresca, le foglioline
  • 100 g di Feta (formaggio greco) sbriciolata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 450 kcal / 1883 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...