Focaccia di zucca
TM5 TM6

Focaccia di zucca

4.5 (124 oceny)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
  • 190 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 425 g di farina manitoba
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 10 g di sale
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    lub 2 rametti di salvia fresca le foglioline
  • 100 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1883 kJ / 450 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy