Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de galets
Caldo
- 70 - 80 g de zanahoria en trozos
- 100 g de nabo en trozos
- 70 - 80 g de puerro en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de morcillo de ternera en trozos
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1300 g de agua
Crema de queso
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de queso azul
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 21.8 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
- Błonnik
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos a la catalana
35 Min
Espaguetis integrales con salchichas frescas para dos
40 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 min
Sopa de galets rellenos de foie
1h 45min
Coca de llardons d'Olot
1 Std. 30 Min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1 Std. 10 Min
Fideos con alcachofas
45 Min
Sangría de cava y frutas
15min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Panellets
10h 30min