Pavo a la sal con "Ajoatao"

Pavo a la sal con "Ajoatao"

4.1 49 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

Pechuga de pavo a la sal y patatas
  • 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
  • 4 - 6 hojas de laurel secas
  • 4 ramitas de romero fresco
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • 1500 - 2000 g de sal gorda
  • 700 g de agua
  • 550 g de patatas con piel, lavadas
Ajo atao
  • 100 - 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g zumo de limón
    30 g de vinagre
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 tarro de verduras variadas encurtidas en vinagre (opcjonalnie)
  • 6 - 12 rebanadas de pan tostado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 974.7 mg
Białko 47.5 g
Kalorie 1904 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 20.9 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 19.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...