Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 180 g de poires, coupées en deux (3 poires env.)
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 40 g de beurre fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 467 kJ / 111.7 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche de la mer
13 Std.
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 Min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Tartelettes à l'orange
2 godz. 30 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Croquettes de poisson
45 Min
Moelleux vapeur choco-noisette
50 min
Moelleux poire-noisette
45 Min
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
40 Min
Financier à la Passion
35 Min
Gâteau sans beurre pomme et chocolat
40 Min