Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 180 g de poires, coupées en deux (3 poires env.)
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 40 g de beurre fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 467 kJ / 111.7 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Salade de riz, tomates, fenouil et saumon - Gâteau vanille et fruits rouges
1h 15min
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12u.
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4u.
Crème brûlée à la bergamote
3h 40min
Riz au lait et compote de pommes
45min
Fontainebleau aux pommes
2 Std. 30 Min
Entremets mangue-coco
2j 25 menit
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2 Std. 45 Min
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15min
Crumble kiwi, poire et chocolat
1 Std. 10 Min