Insalata di riso nero al profumo di cannella

Insalata di riso nero al profumo di cannella

4.4 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

Condimento
  • di olio di oliva
    80 g
  • di succo d'arancia
    30 g
  • di aceto di mele
    30 g
  • di senape di Digione
    1 cucchiaino
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
Insalata di riso
  • di riso nero Venere
    200 g
  • di acqua
    1000 g
  • stecche di cannella
    2
  • di semi di cumino
    1 cucchiaino
  • di semi di cardamomo
    1 cucchiaino colmo
  • di mais dolce in scatola sgocciolato
    150 g
  • melagrana i chicchi
    1
  • arancia pelata a vivo, a pezzi
    1
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    5 rametti
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
    5 rametti
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 rametti
  • di cipolla rossa a fettine
    20 - 40 g
  • di noci pecan
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 750 kcal / 3152 kJ
Białko 13.1 g
Tłuszcz 41.7 g
Węglowodany 73.3 g
Błonnik 17.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...