Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base chocolat
- 100 g de lait de coco
- 25 g d'huile de coco hydrogénée
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La bûche
- 600 g de tofu soyeux
- 300 g de lait de coco
- 110 g de sucre de coco
- 2 pincées de vanille en poudre
- 3 g d'agar-agar (1,5 sachet)
- 75 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1558.4 kJ / 374.7 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche meringuée au citron
1h 15 min
Gâteau aux peaux de banane
3 godz. 45 min
Minibûche cerise amarena
40min
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4h 45min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30 min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Bûche royale
3u. 50min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12h 30min
Bûche tout chocolat
7 godz. 20 min
Bûche roulée au café
2u. 40min
Bûche aux marrons
1h 40min