Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 Std. 20 Min
Cheesecake au saumon
4h
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Mille-feuille de saumon fumé
3 Std. 20 Min
Ballotine comme un macaron
25 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Minicannelés au chorizo
12h
Biscuits apéritif crème et oignon
1 Std. 30 Min
Cannelés au jambon
13 godz.