Wersje kompatybilne
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 dientes de ajo, pelados
- 3 de chile rojo, fresco, sin tallo ni semillas
- 25 g de jengibre fresco, pelado y en rebanadas delgadas
- 100 g de vinagre de manzana
- 50 g de aceite vegetal
- 20 g de semilla de mostaza negra
- 1 cditas de cúrcuma, en polvo
- 1 cditas de comino en polvo
- 1 cditas de chile en polvo
- 720 g de puré de jitomates maduros
- 10 g de sal marina
- 100 g de azúcar morena
- 1 limón verde, solamente la ralladura
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 5690 kJ / 1360 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 202 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Arroz primavera
40min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Caldillo de tomate al chipotle
30 Min
Chicharrón en salsa verde
35min
Salsa verde de chile de árbol
10 Min
Tartalaza
1 Std. 30 Min
Salsa verde cruda
5 min
Panqué de elote al Varoma
2h 20 min
Sopa de verdolagas
50 Min
Claras batidas
5 min
Salsa verde cocida
30 Min