Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero

Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero

4.7 69 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz.
12 pezzi

Składniki

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
  • 2 pizzichi di sale
Mousse al salmone
  • 70 g di salmone affumicato a listarelle
  • 150 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
  • semi di papavero

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 217.3 kcal / 908.9 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 13.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Sód 0.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...