Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 274 kJ / 65 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di formaggio spalmabile
5 分钟
Soufflé al Castelmagno
55min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50 分钟
Zabaione
15 分钟
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 分钟
Salsa verde "Bagnet"
15 分钟
Cappon magro
4h 30min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min
Bagna cauda
35min