Uova di quaglia in gelatina alle erbe

Uova di quaglia in gelatina alle erbe

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
20 pezzi

Składniki

  • 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
  • 400 g di acqua + q.b.
  • 10 uova di quaglia
  • ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
  • 20 pezzettini di peperone rosso
  • scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.7 g
Kalorie 274 kJ / 65 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...