
Urządzenia i Akcesoria
Pere sciroppate al cacao e amaretto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua500 g
-
chiodi di garofano3
-
stecca di cannella1
-
pere Williams sbucciate, a metà e private del torsolo4
-
di amaretti30 g
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
-
di liquore all'amaretto20 g
-
di zucchero di canna20 g
-
di cacao amaro in polvere20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
320 kcal /
1339 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
52.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Detto, fatto!
20 Przepisów
Włochy
Włochy