Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di riso originario
- 100 g di chicchi di miglio
- 200 g di grano saraceno
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min
Miscela per farina senza glutine
10min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
10min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4h 5min
Farina di miglio
10min
Farina di riso (senza glutine)
10min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2ч. 35 мин.
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min